Martijn Bergerhof

Mijn naam is Martijn Bergerhof en ik ben mede directeur/eigenaar van ons familiebedrijf Bergerhof Taxi Tours BV in Helmond en Geldrop/Mierlo. We zijn actief in het zieken- en zorgvervoer, leerlingenvervoer en touringcarvervoer en ons wagenpark bestaat uit circa 200 voertuigen.

De reden dat ik mij inzet voor STN is dat ik vind dat er een serieuze branchevertegenwoordiger moet komen, die de belangen voor taxi-ondernemers behartigt ongeacht de grootte van het bedrijf. Binnen het bestuur zet ik me onder andere in voor een werkbare BCT-situatie, maar de belangrijkste doelstelling is dat goed personenvervoer mogelijk blijft tegen een normaal betaalbaar tarief.

De overheid legt onze branche een hoop regels op. Als ik dan zie dat er bijvoorbeeld een buurtbus systeem kan opkomen waarbij vrijwilligers het werk van de taxichauffeurs overnemen, of UberPOP waar particulieren de ritten kunnen rijden en waarvoor geen enkele regel van de taxiwet lijkt te gelden dan frustreert mij dat enorm.  Het is voor mij één van belangrijkste redenen geweest om mee te helpen in de strijd.

Ik hoop dat zoveel mogelijk bedrijven zich zullen aanmelden bij STN zodat we voor u de barricaden op kunnen en ons kunnen laten horen!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op