Nieuwsoverzicht

het bestuur stelt zich voor: Ton van Dalfsen

Mijn naam is Ton van Dalfsen. 57 jaar geleden ben ik als het ware tussen de taxiwielen geboren. Tot 1985 hadden wij een familiebedrijf in Uithoorn. Nadat het taxibedrijf was verkocht, heb ik 27 jaar bij het overnemende bedrijf in loondienst gewerkt tot het ondernemen weer ging kriebelen. In 2012 hebben we het oude taxibedrijf weer opgestart en inmiddels rijden we alweer met zijn drieën; mijn vrouw, zoon en ik. Vorig jaar heb ik mijn verhaal vertelt op Taxipro. Mocht u interesse hebben kunt u het hier teruglezen.

Sinds 1 januari ben ik penningmeester van Stichting Taxibelangen Nederland. Binnen het bestuur ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de financiën. Verder ben ik tegen aanbestedingen (onder andere in het zorgvervoer) in de huidige vorm en houd ik mij bezig met het afschaffen van de rij- en rusttijdenwet.

Met STN gaan we samen zorgen voor echte veranderingen in de branche!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op