Nieuwsoverzicht

het bestuur stelt zich voor: Erwin Quaaden

Mijn naam is Erwin Quaaden en ik ben eigenaar van een klein taxibedrijf in Gulpen, in het uiterste zuiden van het land. Onze dienstverlening richt zich vooral op het zakelijke vervoer en de straattaxi. Het bedrijf is nog maar een paar jaar jong, maar sinds het begin frustreren mij een aantal zaken omtrent regelgeving en handhaving enorm. Zeker als kleine ondernemers lopen we tegen veel zaken aan die het verlenen van een goede taxiservice en het verdienen van een redelijk inkomen moeilijk maken. De reden dat ik me bij STN heb aangemeld is dat ik vind dat er te weinig aandacht is voor de kleine ondernemer en er sowieso een betere branche-vertegenwoordiging nodig is.

Binnen STN zet ik me in voor het doorbreken van de monopoliepositie van de KIWA. De bedragen die betaald moeten worden voor simpele handelingen (zoals het aanpassen van een naam, of het uitgeven van een chauffeurspas) zijn belachelijk hoog.  Deze geldklopperij is helaas mogelijk omdat er geen andere partij is die dezelfde diensten verleend. Een collega-ondernemer vertelde mij laatst over een adreswijziging die hem direct honderden euro’s kostte. Dat kan echt niet langer! Als STN gaan we dit onderwerp niet alleen aan de kaak stellen, maar er echt ook wat tegen doen. Daarnaast zet ik mij in om een werkbare oplossing voor de BCT te ontwikkelen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op